JEG SOVER IKKE....JEG SKRUR... :-)

Montering av etterlengtede garderobeskaper setter hele familien i sving!
Mor i huset skrur og skrur....jobben går strålende med skikkelig redskap :-)

Lillebror tar plasten av 36 kurver.....

....og pakker ut monteringsskruer fra små,godt innpakkede plastpakker!
Mannen i huset monterer.

Resultatet ble en hel vegg med masssse,deilig skap plass :-O

Ha en flott søndag kveld!
VINTERVAKKERT


Jeg kan ikke dy meg......må bare legge inn litt vinterstemning,fra dagens gåtur, blant interiørbloggene her på siden;-)


Flott når det speiler seg i sola....men farlig!!Overlevninger fra høsten...


Neste prosjekt her i heimen er en etterlengtet GARDEROBE!!!!!!:-OJeg drømmer om maaaaaaaange skaper!Når man bor i et hus med skråvegger på nesten alle soverom så blir det aldri nok!Men....nå skal det bli orden i sakene.....
Ha en fin torsdag!

Blomstertid....En ny eføy måtte til nå på nyåret:-)Hos meg har de nemlig for vane å dø etter en stund....Jeg falt for denne,mørk og flott i fargen og ekstra lange "armer"-Det passet godt på den høye hylla!Orkideene er i ferd med å springe ut :-D detter er en av de eldste jeg har.Artig hver gang de kommer med nye blomster!
En flott avskåren bukett har funnet veien inn til meg også,nydelige farger som minner om at det går mot vår.....
Ha en flott kveld :-)Vinter på østlandet:-)

Jeg tar  HESPE på ordet og legger ut noen vinterbilder fra det snørike Østlandet:-)

...jeg trodde jeg var ute på tur alene i ruskeværet i dag jeg da men plutselig dukket denne kameraten opp:-OKaffe...?Te....?
Jeg hiver meg med på utfordringen;-)

Vi har et nøytralt kaffeglass med franske ord på lokket.Teboksen er amerikansk og rommer masse god te!Både Engelske og amerikanske godbiter:-)
Ha en flott torsdag!

KAKEKUNST


I dag fikk jeg lyst til å dele en flott "kakelink" med dere :-O Denne siden er amerikansk.....som dere kanskje kan ane.Vikingeskipet er min brors "brudgomskake" fra bryllupet deres i 2008.Kaken er laget etter et postkort fra vikingemuseet :-O Med smak av rom så smakte den veeeeeldig godt!!
Ta en titt på linken,den rommer mange store og små kunstverk!!

Karren's speciality cakes

Så her er det bare å drømme seg bort og slippe kreativiteten løs!!

Ha en fin mandag :-O

Fantasifulle julegaver


Caprishorts,singlet og shorts i meget liten forpakning......;-) De er på størrelse med en stor fyrstikkeske!


Noen liter lunkent vann....10 minutter senere....Et fiks ferdig antrekk....;-O Som dere kanskje ser på fargene så fikk jeg 2 sett!

Her kommer en annen liten artig sak!!

Hvorfor ikke kle opp zaloflaska også :-) Litt voksduk og skråbånd er alt som skal til.....


Klar til fest!!
Ha en flott torsdag:-)FROSNE RØR.......!Her hos oss våknet vi til vannrør som var frosset i dag :-( Kjedelig! Da ble det tinearbeid isteden for kontorarbeid i dag.Deler av taket i et uferdig garderoberom måtte fjernes før blåselampe og varmepistoler ble tatt i bruk.Vedfyrte ovner sto og bevret mens flere elektriske ble tatt i bruk :-D Mens timene gikk "våknet" rørene etter tur....det siste,varmtvannet på kjøkkenet våknet ikke før 14.45!!Men godt var det,og det ser ikke ut til at noen annen skade er skjedd :-)Utsatte stedet ble bedre isolert (både lister og foringer måtte vike).Rørkabler er bestilt.....så da får vi håpe at vi slipper noen gjentagelse :-)
Ha en fin kveld:-)
NYTT MODEM OG RIKTIG GODT NYTTÅR!

Godt nyttår folkens!!Nytt år og nye muligheter.En av dem er muligheten for litt blogging igjen:-)Her hos oss forsvant nettet i starten av jula:-( Etterhvert ble det klart at modemet hadde tatt kvelden.....gammelt var det
 ikke....strømbrudd hadde det ikke vært,men slik var det!Nå er erstatningsmodemet fra telenor montert(av mor :-O),og vi surfer videre inn i 2010 :-D!
Vi har hatt en flott,hvit og ganske kald jul,minus 22 på det kaldeste!Men frisk luft har det blitt allikevel.Gåturer på meg og skiturer på skientusiastene.At det har blitt altfor mye god mat ...trenger jeg vel ikke å si så mye om,det kjennes på bukselinninga.Mange flotte og KREATIVE gaver har det også blitt.Bilder av det kommer senere.Kakene kom i boks.....Nissefar stakk innom....det gjorde nesten snøen også:-O
Kulde og klarvær.Ha en flott 1.nyttårsdag alle sammen :-)