NYTT MODEM OG RIKTIG GODT NYTTÅR!

Godt nyttår folkens!!Nytt år og nye muligheter.En av dem er muligheten for litt blogging igjen:-)Her hos oss forsvant nettet i starten av jula:-( Etterhvert ble det klart at modemet hadde tatt kvelden.....gammelt var det
 ikke....strømbrudd hadde det ikke vært,men slik var det!Nå er erstatningsmodemet fra telenor montert(av mor :-O),og vi surfer videre inn i 2010 :-D!
Vi har hatt en flott,hvit og ganske kald jul,minus 22 på det kaldeste!Men frisk luft har det blitt allikevel.Gåturer på meg og skiturer på skientusiastene.At det har blitt altfor mye god mat ...trenger jeg vel ikke å si så mye om,det kjennes på bukselinninga.Mange flotte og KREATIVE gaver har det også blitt.Bilder av det kommer senere.Kakene kom i boks.....Nissefar stakk innom....det gjorde nesten snøen også:-O
Kulde og klarvær.Ha en flott 1.nyttårsdag alle sammen :-)


4 kommentarer:

 1. Riktig teknisk er du blitt ;) Veldig fine bilder også. Godt nyttår til deg og hele familien :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig hilsen! Ble glad for den! Så kjekt du er tilbake igjen. :) Flotte vinterbilder du viser. Jeg likte spesielt godt det siste, der sola kaster sine stråler gjennom kalde vintertrær. Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Hei og riktig GODT NYTTÅR til deg!!!

  Så nydelige bilder du viser. Norge i vinterprakt er virkelig vakkert!!

  Ja, da står altså et nytt og ubrukt år fremfor oss - kjenner faktisk det kribler litt..! Ingen nyttårsforsetter her hos meg , men, mange mange planer.... ;o)

  Ha en strålende uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! ser ut til at dere hadde en flott jul!
  Ønsker deg en fin uke videre
  klem

  SvarSlett