Heldige meg.......!


Dette flotte glassfatet med lokk fikk jeg av min snille mor, sist helg da vi var på loppis i nabobyen :-O Nydelig spør du meg!!Her kan både kaker og smørbrød serveres på en verdig måte ;-) Akkurat passe størrelse,kunne ikke vært bedre.TUSEN TAKK!
Litt mer arbeid fikk jeg kjøpt meg også.....;-)


Jeg har lenge vært på jakt etter et lite kjøkkenbord,til avlastning på kjøkkenet.Da jeg ikke alltid får med meg alle loppisene i nærheten før de har startet....,så har bordene forsvunnet før jeg(mangler antenne tror jeg)
har kommet på banen!
Forrige helg var det altså min tur til å være heldig:-)
Bordet er nå på oppussing i garasjen,så bilder av det ferdige resultatet kommer senere.


Jeg har tenkt å beholde bordplaten som den er.Den er lakket og blir som "tyggegummi" når man pusser på den....;-O Resten maler jeg i eggehvit.
Her hos oss er det håndball og volleyball som fyller hele helgen!!Hjemmelaget arrangerer håndballcup så mange spennende kamper,dugnader og disco står på programmet.....storebror skal spille nattvolleyball med sin 4H klubb.SÅ INGEN FARE FOLKENS,VI BLIR IKKE ARBEIDSLEDIGE :-O
God helg!

3 kommentarer:

 1. For et nydelig fat med lokk.
  Gleder meg til å se bordet når det er ferdig,
  det var jo bare kjempeflott.
  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett
 2. Å, så NYYYYDELIG det bordet var! Et slikt er jeg også på jakt etter. Virkelig heldig var du. Hadde også valgt å beholde bordplata som den er. Nydelig!

  SvarSlett
 3. Et utrolig stilig bord du har fått deg. Jeg ville og
  beholdt bord platen som den er...

  Ha en fin kveld

  Tove

  SvarSlett