Feriemodus......

Her på Arneberg er det meste i feriemodus om dagen :-) På tide å våkne opp litt nå føler jeg,selv om man blir litt satt ut av gråvær og regn!Kjedelig ferievær på østlandet nå!!
Rett før ferien starte satte vi i gang å fylle inntill grunnmuren;på den nye delen,av bryggerhuset.Blomsterbedet på den gamle delen blir forlenget videre utover den nye delen.
Bursdag resulterte i flotte blomster....så her har vi plantet,Peoner,Rhododendron,Klematis og annet.Jeg gleder meg veldig!!!til disse blir store og kryper oppover veggen.Bryggerhuset er min absolutte favoritt her på gården,gammelt og full av sjel!!


Kantsteinene mangler da....har ikke bestemt oss for hvilken type....det er jo så mange å velge i!Den store steinhella som har blitt trapp,er gravd opp av plenen ved hovedhuset på gården.Billig og flott "gjenbruk"

Ha en fortsatt fin sommerdag!
Håper været er bedre på dine kanter ;-)3 kommentarer:

 1. Så fint det var det gamle bryggerhuset, skulle gjerne sett hele huset også. Flott med plantene dere har satt der. Fint å se litt av tømmerveggene på huset også.

  SvarSlett
 2. Det gamle bryggerhuset er en drøm. Så flott med plantene. Stilig med steinhella.
  Her har vi overskyet og 18 grader.
  Ønsker deg en fortsatt fin dag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 3. Er skikkelig misunnelig på det flotte bryggerhuset ditt :) Minner meg om barndommen og gamle tante Anna! Så fint det blir - Og enda finere skal det bli :D

  SvarSlett